Nacon onthult de REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor PS4

BigBen ontwikkelaar en distributeur van game-accessoires, maakt  bekend dat de nieuwe draadloze REVOLUTION Unlimited Pro Controller begin 2019 verkrijgbaar is voor PlayStation 4 onder het NACON-merk. De controller is ontwikkeld onder licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE).

Volgend op het succes van de Revolution Pro Controller en Revolution Pro Controller 2, samen goed voor wereldwijd 600.000 verkochte exemplaren, zet NACON een stap vooruit in de ontwikkeling van accessoires die uitblinken in prestaties en comfort door het introduceren van de eerste PS4-controller met draadloze verbinding en next level-verbeteringen.

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor PS4 is draadloos, maar kan ook met draad worden gebruikt.  De controller is voorzien van een headset-ingang voor audio en communicatie en aan de onderkant van een bedieningspaneel voor directe bediening van de headset, gameprofielen en verbindingsinstellingen.

“Met grote trots lanceren we deze gelicenseerde PS4-controller die door ons NACON-team gemaakt is op basis van feedback van de community over onder andere ergonomie en aanpasbaarheid” zegt Alain Falc, oprichter en CEO van BIGBEN INTERACTIVE. “Na meer dan een jaar ontwikkeltijd zit deze verbeterde versie van onze bestseller vol met nieuwe functionaliteiten die we met veel plezier onthullen aan de meest competitieve gamers.”

De NACON REVOLUTION Unlimited Pro Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) Ltd voor PS4, is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2019.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password