Nacon GC-400ES PC-controller verschijnt op 28 oktober

Na twee jaar ontwikkeltijd en een geslaagde crowdfunding campagne op Indiegogo, maakt Nacon vandaag met trots bekend dat de pc-controller GC-400ES vanaf 28 oktober verkrijgbaar is in de Benelux!

De Nacon GC-400ES controller is ontworpen voor pro gamers en wordt geleverd inclusief de meest uitgebreide software ooit voor een pc-accessoire. Hiermee kan de speler de controller naar eigen wens instellen voor compatibiliteit met elk type pc-games: FPS, MOBA, race, fighting, etc.

KLAAR VOOR DE COMPETITIE

Door de functies van een toetsenbord en de bewegingen van een muis perfect te emuleren, biedt de GC-400ES spelers ongekend goede prestaties voor een pc-controller.

De GC-400ES is competitiever dan console-controllers en laat alle controller liefhebbers hun prestaties verbeteren op pc.

Bezoek de officiële website van Nacon GC-400ES voor alle details en technische specificaties.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password