NACON en KT Racing onthullen binnenkort de eerste gameplaybeelden van Test Drive Unlimited Solar Crown

NACON en KT Racing , nodigen iedereen uit om op 12 juli 2023 om 19:00 uur tijdens TDU Connect,  de eerste gameplaybeelden van Test Drive Unlimited Solar Crownte te  bekijken.

De beelden worden onthuld tijdens het prestigieuze TDU Connect-evenement met een setup die bij dit evenement past, zodat iedereen een goed beeld van Solar Crown kan krijgen. Speciaal voor deze gelegenheid zal ik Alain Jarniou, Creative Director bij KT Racing, verwelkomen om deze nieuwe editie van de competitie te presenteren. Coureurs van over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan een eersteklas wereld van motorsport, lifestyle en glitter!

Mis TDU Connect niet op 12 juli 2023 om 19:00 uur. Het wordt een show van 30 minuten met indrukwekkende beelden en een paar flinke verrassingen!
Vertrek naar een 1:1 reproductie van Hong Kong Island voor deelname aan een bijzondere competitie, de Solar Crown, georganiseerd door het invloedrijke Radiant. Neem plaats achter het stuur van racewagens van prestigieuze merken als Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo en nog veel meer. Ga waar je wilt om de gevarieerde omgevingen van het eiland te verkennen of neem deel aan de populairste races op Hong Kong Island. Verzamel steeds meer van je favoriete wagens, die je ontvangt als beloning voor al je harde werk. Geef inhoud aan je eigen levensstijl: kies je clan, Sharp of Street, kleed je om indruk te maken, en verdedig je clan. Test Drive Unlimited Solar Crown behoudt het DNA van eerdere games in de serie, maar biedt tegelijkertijd een moderne, geactualiseerde visie van de multiplayer-racegame. Spelers kunnen genieten van luxe, buitengewone auto’s en competitie, die het leven weerspiegelen waar ze altijd van hebben gedroomd.

Bereid je voor op de Test Drive Unlimited Solar Crown-ervaring die zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password