Nachtmerrieachtige psychologische thriller Stray Souls met componist Akira Yamaoka uit Silent Hill

Onafhankelijke gamestudio Jukai Studio en Versus Evil, een onafhankelijke uitgevers van videogames, hebben vandaag onthuld dat hun aankomende mysterie-gedreven psychologische horrorgame Stray Souls nieuwe muziek zal bevatten van de legendarische Silent Hill-componist Akira Yamaoka.

Akira Yamaoka is vooral bekend van de muziek voor de eerste Silent Hill-games, maar zijn werk is ook verschenen in veelgeprezen titels als Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw en The Medium. Je kunt een voorproefje van zijn Stray Souls-samenwerking horen in de nieuwe trailer hieronder, waarin zijn stuk “Splintered Mind” voorkomt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password