Nachtmerrieachtige psychologische thriller Stray Souls lanceert 25 oktober op pc, PlayStation en Xbox Series-consoles

Onafhankelijke gamestudio Jukai Studio en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, kondigen aan dat de mysterieuze psychologische horrorgame Stray Souls op 25 oktober uitkomt op pc, PlayStation 4|5 en Xbox Series S|X voor $29,99. Pre-orders zijn momenteel live op Xbox.

PC-spelers kunnen de Stray Souls: Cult Classic Edition kopen voor $39,99, inclusief de officiële soundtrack en het Sacred Tome artbook. Op de soundtrack staan de legendarische gastcomponist Akira Yamaoka (Silent Hill) en de veteraan-indiecomponist Pete Wicher. De Stray Souls OST bevat in totaal 60 nummers en meer dan 3 uur muziek, inclusief exclusieve bonustracks die niet in het spel voorkomen. The Sacred Tome is een onheilig compendium met een prachtige verzameling gotische aquarelillustraties uit de kluizen van kunstenaar Phil Worobey, plus een complete digitale lore-bibliotheek met alle vindbare notities, brieven en diverse documentatie die je in het spel kunt vinden.

Om deze lancering te vieren, krijgt Watcher’s populaire YouTube paranormale onderzoeksserie Ghost Files op 20 oktober zijn eigen op Stray Souls geïnspireerde aflevering, waarin presentatoren Ryan Bergara en Shane Madej hun eerste privéhuisonderzoek voor de show uitvoeren. Met behulp van een aantal van dezelfde tactieken die Daniel gebruikt in het spel, proberen de Ghoul Boys contact te maken met de geesten die rondspoken in zowel het huis als de familie Duyck.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password