Nachtmerrieachtige psychologische thriller Stray Souls komt in 2023 naar PC en Consoles

Onafhankelijke gamestudio Jukai Studio en Versus Evil kondigen vandaag aan dat de mysterie-gedreven psychologische horrorgame Stray Souls in 2023 naar de pc, PlayStation 4|5 en Xbox Series S|X komt; met een hands-off demo die deze week ook aan de pers wordt getoond op GDC 2023.
Duik in de geest van Daniel, een tiener die een huis erft van zijn vervreemde grootmoeder. Als hij er intrekt, ontmoet Daniel de raadselachtige Martha die meer over het huis weet dan hij zou verwachten. Als de nacht valt, komen de duistere geheimen die in de woning en in Daniels verleden schuilen naar boven – geheimen waar Daniel niet aan kan ontkomen…

Stray Souls combineert geliefde elementen van Japanse survival horror games met een reeks nieuwe trucs, waaronder een verscheidenheid aan willekeurige systemen waarbij vijandelijke ontmoetingen, plaatsing van voorwerpen, paranormale activiteit en zelfs weerpatronen altijd veranderen, zodat geen twee playthroughs precies hetzelfde zijn. Dankzij de kracht van Metahuman-technologie en Unreal Engine 5 worden personages en omgevingen authentiek tot leven gebracht, waardoor je direct in de angst en ontzetting van het verhaal terechtkomt.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password