Nachtmerrieachtige psychologische thriller Stray Souls debuteert intense nieuwe trailer als onderdeel van Fear Fest

Onafhankelijke gamestudio Jukai Studio en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, kondigen aan dat de mysterieuze psychologische horrorgame Stray Souls, die deze Halloween naar de pc, PlayStation 4|5 en Xbox Series S|X komt, heeft deelgenomen aan Feardemic’s FEAR FEST, Black Summer en een nieuwe trailer heeft gedebuteerd.
In de trailer, die is verschenen als onderdeel van de tweedaagse viering van horrorgames, maak je kennis met Daniel, een tienerjongen die een huis erft van zijn vervreemde oma. Als hij er intrekt, ontmoet Daniel de raadselachtige Martha die meer over het huis weet dan hij zou verwachten. Als de nacht valt, komen de duistere, occulte geheimen die zich in de woning en in Daniels verleden schuilhouden naar boven – geheimen waar Daniel niet aan ontkomt…

Stray Souls combineert geliefde elementen van Japanse survivalhorrorgames met een reeks nieuwe trucjes, waaronder verschillende gerandomiseerde systemen waarbij vijandelijke ontmoetingen, plaatsing van voorwerpen, paranormale activiteit en zelfs weerpatronen steeds veranderen, zodat geen twee keer spelen precies hetzelfde is. Met behulp van de kracht van Metahuman-technologie en Unreal Engine 5 worden personages en omgevingen op authentieke wijze tot leven gebracht, waardoor je direct in de angst en ontzetting van het verhaal terechtkomt.

Met nieuwe muziek van de legendarische Silent Hill-componist Akira Yamaoka creëert Stray Souls een meeslepende ervaring met next gen console-technologieën die draaien met 4K 60fps en haptische feedback op PlayStation 5 ondersteunen.

Stray Souls verschijnt later deze Halloween op de pc en consoles.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password