Na Gothic op Nintendo Switch volgt Gothic II in november!

Wie heeft de misdadigers vrijgelaten? Jij, jij, jij, jij! De naamloze held, die alle kansen trotseerde, verbrijzelde de magische barrière die de gevangenen van de Vallei der Mijnen vasthield en bevrijdde hen. Maar deze bevrijdingsdaad bracht de hele regio in chaos en wanorde. Voedsel werd schaars, criminelen zwierven door de straten en de ooit bloeiende ertsproductie kwam tot stilstand. Koning Rhobar II stuurde zijn trouwe paladijnen om de orde te herstellen, indien nodig met geweld.

Opnieuw stappen de spelers in de schoenen van de naamloze held, belast met een nog grotere missie en geconfronteerd met uitdagingen van epische proporties. De woeste Orcs zijn slechts een deel van het probleem…

Gothic II Complete Classic komt op 29 november 2023 naar Nintendo Switch en bevat de prachtige uitbreiding Night of the Raven, die de uitgebreide regio Jharkendar toevoegt, samen met een schat aan nieuwe wapens, vijanden, vaardigheden en missies, waardoor de algehele ervaring naar nog grotere hoogten wordt getild.

Gothic II Complete Classic komt op 29 november 2023 naar Nintendo Switch. De game is verkrijgbaar voor een SRP van € 29,99. Gothic II Complete Classic is nu beschikbaar voor pre-order.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password