N7 Day brengt een ode aan de Mass Effect-community

N7 Day eert vandaag, bijna zestien jaar na de lancering van de originele Mass Effect, de gepassioneerde community die de verhalen en personages uit de reeks in hun hart gesloten hebben. De studio heeft vandaag een gloednieuw blogbericht gepubliceerd. Deze is geschreven door Mike Gamble, Franchise Director en Executive Producer van Mass Effect. Hierin worden inzichten over samenwerkingen, verzamelobjecten en tal van andere aspecten gedeeld als eerbetoon aan de Mass Effect-fans van over de hele wereld.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle N7 Day-updates, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

Neem hier een kijkje voor meer spannende N7 Days-updates, terwijl het volgende deel in de Mass Effect-reeks nog in ontwikkeling is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password