Mythische Pokemon ontdekt in Kitakami

The Pokémon Company International heeft vandaag Pecharunt, de Subjugation Pokémon, geïntroduceerd. Deze onlangs ontdekte Mythische Pokémon kun je vanaf nu tegenkomen in de downloadbare content The Hidden Treasure of Area Zero voor de spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.
Vraag een Mythical Pecha Berry op en ga op pad naar Kitakami
De epiloog van The Hidden Treasure of Area Zero kan nu gespeeld worden. Om de epiloog te kunnen spelen, moet je een bepaald post-game event in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet voltooid hebben en de verhalen van deel 1 The Teal Mask en deel 2 The Indigo Disk afgerond hebben. Daarnaast moet je via Mystery Gift een Mythical Pecha Berry opvragen in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet. Zodra je je cadeau ontvangen hebt, begeef je je naar Mossui Town in Kitakami en ga je langs bij Peachy’s. Door de verleidelijke geur van je Mythical Pecha Berry kan er iets speciaals gebeuren…

Pecharunt
Wat enkel een winkelversiering leek te zijn, was feitelijk Pecharunt, slapend maar rustig wachtend om weer gewekt te worden.

Deze Pokémon maakt met gif uit zijn pantser Binding Mochi, dat hij opdient aan mensen en Pokémon. Pecharunt heeft vervolgens door middel van kettingen de controle over degenen die zijn Binding Mochi eten. Dit is niet alleen heerlijk, maar het blijkt ook hun diepste verlangens en verborgen krachten tevoorschijn te brengen. Pecharunt kan bovendien zeer sluw zijn. Door bijvoorbeeld te huilen en zich als een baby te gedragen doet hij voorkomen alsof hij zwak is om het medeleven van anderen op te roepen.

Er wordt gespeculeerd dat Pecharunt lang geleden naar Kitakami is gekomen samen met de Loyal Three, die hij onderworpen had met zijn Binding Mochi. Het doel van dit alles was het in bezit krijgen van bepaalde maskers die begeerd werden door een ouder echtpaar dat voor Pecharunt zorgde.

Pecharunt raakte omwille van de maskers verwikkeld in een strijd met Ogerpon, die uiteindelijk uitmondde in de nederlaag van Pecharunt. Hij trok zich terug in zijn pantser en kwam na verloop van tijd bij de lokale bevolking bekend te staan als de Never-Rotting Peach.

Category: Subjugation Pokémon
Type: Poison/Ghost
Height: 0,3 m
Weight: 0,3 kg​
Ability: Poison Puppeteer

Poison Puppeteer, de Ability van Pecharunt, is een nieuwe Ability die geïntroduceerd wordt in The Hidden Treasure of Area Zero. Pokémon die door de aanvallen van Pecharunt in meer of mindere mate vergiftigd worden, raken door deze Ability tevens verward.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password