MythForce, de zaterdagochtend tekenfilmrobot, nu uit (PC, Consoles)

Sta op en schitter! Ontwikkelaar Beamdog en uitgever Aspyr hebben aangekondigd dat de first-person roguelike actiegame MythForce nu uit is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam, en officieel de early access op de Epic Games Store heeft verlaten. MythForce speelt zich af in een fantasiewereld die is geïnspireerd op tekenfilms uit de jaren 80. Met de volledige lancering wordt het avontuur uitgebreid met nieuwe verhaalafleveringen, vrij te spelen moeilijkheidsstanden voor grotere uitdagingen en een herziening van het meta-progressiesysteem. MythForce is verkrijgbaar op alle platforms en een Deluxe Edition met de basisgame, originele soundtrack en kunstboek is verkrijgbaar op Steam.

MythForce is een roguelike-avontuur dat zich afspeelt in de steeds veranderende Cursed Lands, een meeslepende stripwereld vol crypten en kastelen. Werk samen met een groep van maximaal vier vrienden in online coöp op pc, PlayStation en Xbox (maximaal twee spelers op Nintendo Switch) en laat je innerlijke held de vrije loop in intense gevechten in de eerste persoon, waarbij je legendarische wapens en krachtige magie hanteert in een meeslepende fantasy dungeon crawl die je vaardigheden op de proef stelt en je laat verlangen naar meer.

Belangrijkste functies

  • Hoofdrol in je eigen zaterdagochtend tekenfilm: Stap in een levendige en kleurrijke wereld die is gemaakt op basis van de klassieke esthetiek en technieken van het animatietijdperk van de jaren ’80.
  • High Fantasy Zwaarden & Tovenarij: Voel de spanning van elke zwaai en de kracht van elke spreuk terwijl je hordes vijanden neerslaat en als winnaar uit de strijd komt in hartverscheurende gevechten in de eerste persoon.
  • Diep Roguelike Avontuur: Verdiep je terwijl je de kerker verkent en ontdek magische artefacten en upgrades om elke keer dat je speelt nog sterker te worden.
    Speel samen met vrienden: Vorm een team met vrienden of ontmoet online mede-avonturiers om samen de Cursed Lands te veroveren in de coöp-modus voor maximaal vier spelers op pc, Xbox en PlayStation, en twee spelers op Nintendo Switch.
  • Nieuwe content voor lancering van 1.0: De officiële 1.0 lancering van MythForce op consoles en pc bevat negen episodes verspreid over drie hoofdstukken (in plaats van één hoofdstuk in early access) en een revisie van het meta-progressiesysteem met drop-in/drop-out functionaliteit voor online co-op.

Aspyr en Beamdog werken ook samen met Limited Run Games om fysieke standaard- en verzameledities van MythForce uit te brengen op PlayStation®5, PlayStation®4 en Nintendo Switch. De Collector’s Edition bevat verschillende exclusieve items voor die-hard fans. Ga voor meer informatie over deze producten, die je nu tot 24 september kunt pre-orderen, naar www.limitedrungames.com/collections/mythforce.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password