Mysterieus sciencefictionavontuur Somerville lanceert vandaag op PlayStation

Thunderful en JUMPSHIP kondigen met trots aan dat hun prachtige sciencefictionavontuur Somerville vandaag wordt gelanceerd op PlayStation. De langverwachte soundtrack van artiest Dominique Charpentier is de komende maanden voor €9,99 verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Steam, GoG en pc, dus kijk binnenkort uit naar meer informatie.

In dit verhalende sciencefictionavontuur stap je in een wereld die wordt getroffen door een buitenaardse invasie. Ontdek de intieme gevolgen van een grootschalig conflict terwijl je een rijke en sfeervolle wereld verkent die door de catastrofe is getransformeerd, op weg om je familie weer heel te maken. Dit is de eerste release van JUMPSHIP sinds de overname door Thunderful in november 2022.

Somerville wordt door VG247 omschreven als “de mooiste game die ik ooit heb gespeeld” en door The Gamer als “een onthutsend meesterwerk”. Het daagt je uit om een reeks puzzels op te lossen in een veranderd landschap dat wordt beïnvloed door een vreemd buitenaards sediment. Je protagonist ontdekt de mogelijkheid om het op verschillende manieren te manipuleren, waardoor Somerville in de loop van zijn atmosferische reis steeds nieuwe ideeën blijft aandragen.
Terwijl je Somerville van Jumpship Studio verkent, vertellen de verwoestingen die zijn achtergelaten door de binnenvallende buitenaardse troepen en degenen die zich verzetten hun eigen verhaal zonder dat er een woord wordt gesproken. De buitenaardse levensvormen waarvoor je tijdens dit avontuur moet vluchten of je moet verstoppen, bieden misschien wel aanwijzingen om nog dieper in te gaan op de ware betekenis van dit conflict en om meerdere eindes vrij te spelen die helpen de ware betekenis te onthullen van de vreemde gebeurtenissen waarvan je getuige bent.

“We vinden het geweldig dat spelers nu in de mysterieuze wereld van Somerville kunnen springen en de beste versie tot nu toe op PlayStation kunnen beleven,” zegt JUMPSHIP Studio Director Claire Boissiere. “We weten dat jullie geduldig hebben gewacht op de originele soundtrack van Somerville door de ongelooflijke Dominique Charpentier, dus houd je ogen open voor meer informatie daarover binnenkort!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password