My Hero Ultra Rumble verschijnt op 28 september 2023

My Hero Ultra Rumble, de online multiplayer game gebaseerd op het My Hero Academia-universum, komt 28 september uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Eijiro Kirishima, Momo Yaoyorozu en Ibara Shiozaki voegen zich bij het rooster dat al te zien was in de Open Beta Test van My Hero Ultra Rumble: spelers kunnen nu kiezen uit 18 van hun favoriete Heroes en Villains om een team te vormen en te strijden voor de overwinning in een battle royale game. Acht teams van drie spelers gaan de strijd aan om als laatste overeind te blijven in een enorme fase en moeten vechten om te overleven, maar ook in beweging blijven omdat het strijdgebied krimpt naarmate de tijd verstrijkt, waardoor ze steeds dodelijker confrontaties met hun rivalen moeten aangaan.
Spelers kunnen een voorsprong op de game krijgen door het My Hero ULTRA RUMBLE X (Twitter) account te volgen: op de releasedag worden er in-game cadeaus weggegeven, afhankelijk van het totale aantal volgers op de pagina.

De gevechten zullen hevig zijn en elk personage zal zijn Quirk tot het uiterste drijven. Held of schurk, het is tijd om je op te warmen, de strijd begint volgende week!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password