My Hero One’s Justice 2 is vanaf nu verkrijgbaar

Bandai Namco is verheugd om aan te kondigen dat My Hero One’s Justice 2 vanaf nu verkrijgbaar is. De game is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gebaseerd op de succesvolle licentie My hero Academia introduceert deze game de nieuwste verhaallijn en kunnen fans de strijd aangaan met fighters als Mirio Togata, Sir Nighteye of Kai Chisaki. Spelers kunnen tijdens het spelen kiezen of ze als held of als schurk te werk willen gaan in de verhaalmodus. De Mission-modus voegt meer content toe aan het spel door een nieuwe Hero Office-ervaring te bieden, zodat spelers hun favoriete personages kunnen rekruteren en hun eigen legende kunnen schrijven!

My Hero One’s Justice 2 zal een solide vechtervaring bieden voor zowel liefhebbers van vechtspellen als nieuwkomers. In de online modus kunnen de meest competitieve spelers hun vaardigheden testen en strijden ze om de top van het klassement te bereiken!

Door je te registreren voor ons loyaliteitsprogramma, worden de bezitters van de EP!C Rewards Club, PS4 en pc beloond met een exclusief stuk maatwerk: Endeavor’s Unique Fiery Mustache. De beloning kun je hier claimen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password