MX vs ATV Legends trapt seizoen twee vandaag af

THQ Nordic en Rainbow Studios trappen MX vs ATV Legends – Seizoen Twee af met spannende gratis updates en nieuwe content.

Bekijk de trailer voor MX vs ATV Legends Season Two:
Gate-Drop Fundamentals voor seizoen twee
Updates voor alle bezitters van de basisgame omvatten prestatieverbeteringen, bugfixes voor online en singleplayer modi, nieuwe menu’s voor snellere navigatie, een vernieuwde garage voor het tonen van voertuigen, en op fysica gebaseerde Wheelie en Nose-Wheelies (alleen Pro Physics). Daarnaast zijn er nu nieuwe ophangingsonderdelen (Showa, Pro Circuit, Factory Connection en Legends) en uitrustingsopties (truien, helmen, broeken, handschoenen) van verschillende fabrikanten beschikbaar, evenals gloednieuwe Monster Energy en Slayco Graphic kits.

Eerste DLC van seizoen twee: 2023 AMA Pro Motocross Championship (nu verkrijgbaar)
De 2023 AMA Pro Motocross Championship DLC is nu beschikbaar, met alle 12 geplande evenementen, inclusief de bonus track Loretta Lynn. Spelers kunnen deelnemen aan elk evenement, dat twee dagen voor de bijbehorende echte races wordt vrijgespeeld.

Hier is een volledig schema van elk vrij te spelen circuit in de game en het bijbehorende echte evenement:

Vooruitzichten voor seizoen twee
Komende updates voor MX vs ATV Legends – Season Two omvatten regenweer, fotomodus, replay-modus, Steam Deck Compatibility, extra uitrusting en aanpassingsitems, nieuwe animaties zoals tear-off goggles, en geoptimaliseerd AI-gedrag voor botsingen en scrubs.

Aankomende DLC
Komende DLC voor MX vs ATV Legends – Season Two omvat een officieel gelicenseerde compound, een Throwbacks Track Pack met favoriete tracks van fans uit eerdere delen, en zeven nieuwe DLC’s met 2023 voertuigmodellen van grote fabrikanten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com