MX vs ATV Legends toont eerste gameplay trailer!

THQ Nordic en Rainbow Studios hebben vandaag een eerste blik geworpen op de motoren, zwepen, sprongen, ATV’s, ruts, versnellingen, scherpe bochten en modder die spelers te pakken kunnen krijgen als MX vs ATV Legends op 28 juni uitkomt.

Spelers racen zich een weg naar de overwinning op motoren, ATV’s en UTV’s in MX vs ATV Legends voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. MX vs ATV Legends bevat nieuwe, gigantische open-wereldomgevingen, zoals de kustlijn van Californië, en nodigt deelnemers uit om hun eigen weg naar het podium te banen, met ongekende keuzemogelijkheden voor spelers, waaronder sponsormogelijkheden en speciale invitational events.

MX vs ATV Legends komt op 28 juni 2022 naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC en is te pre-orderen bij de Microsoft of Playstation store en wishlisted op Steam.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password