MX vs ATV: Legends Seizoen 2 krijgt vandaag 2 nieuwe DLC’s

Vandaag zijn THQ Nordic en Rainbow Studios brengen twee extra DLC’s uit voor MX vs ATV: Legends Season 2 – The Compound Pack, met het officiële testterrein van KTM (RD Field genaamd) EN de Ricky Carmichael Farm in één grote DLC. De tweede DLC is het Husqvarna Pack 2023 en bevat de nieuwste gelicenseerde Husqvarna-motoren. Bekijk de trailer van het Compound Pack voor een gedetailleerder beeld
Het Compound Pack bevat 6 circuits plus een enorme free ride-omgeving: Het KTM RD Field (het officiële testterrein van KTM) bevat 2 Supercross Tracks en een Enduro circuit, terwijl de Ricky Carmichael boerderij 2 Supercross Tracks, 1 National plus een enorm & bijgewerkt freeride gebied bevat voor het gooien van waanzinnige scrubs & stunts! Deze DLC is verkrijgbaar voor een SRP van € 9,99.

Het Husqvarna Pack bevat de nieuwste MX-modellen uit 2023: TC125, TC250, FC250 en de machtige FC450. Deze voertuigen zijn verkrijgbaar voor een SRP van € 4,99. Eigenaars van het Husqvarna Pack uit ’22 krijgen een loyaliteitskorting van 20% op de prijs.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password