Muzikale chaos ontmoet Bullet Hell als Touhou Danmaku Kagura Phantasia Lost lanceert op PC

Touhou DANMAKU KAGURA Phantasia Lost, de op ritme gebaseerde bullet hell ontwikkeld door Unknown X, gebaseerd op het door miljoenen fans geliefde Touhou-universum, lanceert op pc via Steam.

Phantasia Lost is het resultaat van een crowdfundingcampagne die binnen 30 minuten het doel van 15 miljoen yen bereikte en een financiering van 1,288% verwierf met 193 miljoen yen. De legendarische iconische componist Toby Fox en Touhou-bedenker ZUN sloegen de handen ineen voor de gratis DLC-track “U.N. Owen Was Hero?” en Undertale-artiest Temmie Chang maakte de cover.

Tik op de melodieën van 68 Touhou-nummers (102 nummers in totaal met toegevoegde DLC) op een zoektocht om Phantasia in zijn oude glorie te herstellen in twee verschillende speltypen. Kies voor een traditionele ritmegame-ervaring met vallende noten in de Kagura-modus, waarin je hoge scores probeert te halen met perfect getimede toetsaanslagen.

Probeer voor een ritme-actie draai de Danmaku modus, waarin muziek samensmelt met bullet hell chaos. Ontwijk inkomende aanvallen, verzamel vallende voorwerpen en vuur synchroon met de muziek tegen eindbazen die kogels in alle richtingen afvuren.

Het ooit zo bruisende Phantasia is op mysterieuze wijze tot puin gereduceerd. Ga als Reimu Hakurei op zoek naar de oorzaak van de ramp door verloren Fragments of Memories te verzamelen. Puzzel het verhaal van de ondergang van Phantasia in elkaar en herstel de woestenij in haar oude glorie. Houd Marisa in de gaten terwijl je je door een gloednieuwe verhaallijn begeeft die verschilt van de mobiele versie, met toegevoegde gevechten tegen nieuwe heldhaftige eindbazen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password