Muziek in de oren: Dodo Re Mi aangekondigd voor The Jackbox Party Pack 10

Gisteren kondigde Jackbox Games aan dat de laatste titel in het aankomende The Jackbox Party Pack 10 Dodo Re Mi is – de allereerste muzikale game die door Jackbox Games wordt uitgegeven.
In Dodo Re Mi gebruiken spelers hun telefoon als instrument en spelen ze samen liedjes als vogelbandleden om een hongerige muzikale plant te voeden, terwijl ze hun best doen om niet opgegeten te worden!

De game bevat zowel originele nummers als bekende muziek in onverwachte genres. Elke speler kiest een instrument dat hij via zijn telefoon bespeelt en kan de instrumenten van zijn bandgenoten horen terwijl ze in realtime samenwerken om een hopelijk levensreddende melodie te creëren.

Het Jackbox-team sprak met PlayStation Blog over de oorsprong, moeilijkheden en nieuwe ervaringen die gepaard gingen met hun eerste uitstapje naar muziekgames en hoe dit nieuwe idee hun lange geschiedenis voortzet van het opnieuw uitvinden van wat je met je telefoon als controller kunt doen.

Naast Dodo Re Mi, dat de 5 games van The Jackbox Party Pack 10 afrondt, zagen we deze week ook de allereerste gameplay onthulling van de eerder aangekondigde groepstekst chaos game, Fixytext, met OutsideXbox!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password