MultiVersus voegt Dwayne Johnson Black Adam karaktervariant en nieuwe Game of Thrones Map toe

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe MultiVersus Black Adam karaktervariant met de gelijkenis van Dwayne Johnson uit de Warner Bros. Pictures en DC film nu beschikbaar is voor in-game aankoop als onderdeel van Seizoen 2.

Een nieuwe Game of Thrones-map die zich afspeelt in de legendarische “Throne Room” is nu ook beschikbaar als onderdeel van MultiVersus Seizoen 2 en is speelbaar in alle modi en zal deel uitmaken van alle afspeellijstrotaties. Spelers kunnen tegenstanders wegslingeren van de Iron Throne en de gevaren van Westeros doorkruisen met een remix van de iconische Game of Thrones-themamuziek op de achtergrond.

Verder begint vandaag het seizoensgebonden MultiVersus FestiVersus 2022 in-game evenement waarin spelers kunnen deelnemen aan wedstrijden en “Holiday Cookies” kunnen verdienen in ruil voor beloningen, waaronder de Ugly Sweater Superman karaktervariant, Gingerbread Toast profielicoon, Snowman ringout en Let It Snow sticker emote. Spelers kunnen gedurende het evenement op 12 afzonderlijke dagen inloggen en het spel spelen om een toenemend aantal Holiday Cookies te verdienen en op de 12e dag een MVSnowflake-profielicoon te ontvangen. De FestiVersus 2022 beloningen en vakantie-geïnspireerde items zullen beschikbaar zijn tot 18 januari 2023 om 19:00 uur.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password