MultiVersus Season 2 begint vandaag; nieuw personage en nieuwe map aangekondigd!

Warner Bros. Games heeft vandaag de start van Season 2 aangekondigd voor MultiVersus, de free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games. In Season 2 wordt Marvin the Martian toegevoegd als speelbaar personage. De welgemanierde Looney Tunes-schurk, afkomstig van de planeet Mars, zal worden uitgerust met zijn Illudium Q-36 Explosive Space Modulator, krachtige blaster en ruimteschip-oproepvaardigheden. Het nieuwe seizoen zal ook een Game of Thrones map bevatten waarin spelers tegenstanders van de IJzeren Troon kunnen wegslingeren, samen met op Westeros gebaseerde gevaren en een remix van de iconische themamuziek. De releasedata voor Marvin the Martian en de Game of Thrones map worden later bekendgemaakt.

De Season 2 Battle Pass is nu beschikbaar en bevat verschillende gratis items die alle spelers kunnen verdienen, zoals de Baker Street Tom & Jerry-karaktervariant (Tom en Jerry), Tea Time Reindog-variant en Pixel Finn (Adventure Time) profielicoon. Spelers die de premium Battle Pass voor Season 2 vrijspelen, kunnen nog meer beloningen verdienen, waaronder de Astronaut Velma (Scooby-Doo) variant, Maestro Bugs (Looney Tunes) variant en Arya Yawn (Game of Thrones) taunt. Zowel de gratis als de premium Battle Pass-paden bevatten 50 niveaus van beloningen die je kunt verdienen. Ook beschikbaar vanaf vandaag voor in-game aankoop zijn de Samurai Batman (DC), Evil Morty (Rick and Morty) en Fern Finn (Adventure Time) karaktervarianten.

Daarnaast zal de MultiVersus Fall Showdown, een 2-tegen-2 online toernooiserie met een prijzenpot van $60.000, dit weekend op 20 november de finales in Noord-Amerika Oost, Noord-Amerika West en Europa houden.  Bovendien zal MultiVersus deel uitmaken van de 80e verjaardagsactiviteiten voor Tweety, het geliefde Looney Tunes-personage. Op 21 november zal een speciale Happy Birday, Tweety ringout beschikbaar zijn als gratis item voor alle spelers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password