MultiVersus breidt Character Roster uit met de komst van Gremlin-leider, Stripe

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Stripe, de belangrijkste antagonist uit de Gremlins-franchise, nu beschikbaar is als het nieuwste speelbare personage in MultiVersus, de free-to-play platformfighter ontwikkeld door Player First Games. De Gremlin-leider met de mohawk komt als onderdeel van MultiVersus Season 1 en is een Assassin-klasse personage met een moveset die zijn onhandelbare en onstuimige karakter benadrukt. De vaardigheden van Stripe zijn te zien in een onlangs onthulde gameplaytrailer waarin zijn klauwaanvallen worden getoond, evenals een reeks wapens die kunnen worden gebruikt om tegenstanders angst aan te jagen, waaronder een buzzsaw, kettingzaag, dynamiet en zelfs een skateboard. Hij kan zich ook even aan tegenstanders vasthechten om klappen te ontwijken en zelf schade aan te richten. De Combat Stripe-karaktervariant is nu beschikbaar voor aankoop in de game.

Daarnaast is de MultiVersus Halloween 2022 Update nu beschikbaar die het Monster Mash in-game evenement bevat, waarmee spelers kunnen deelnemen aan wedstrijden en “snoep” kunnen verdienen in ruil voor beloningen, waaronder de Calico Cake Jake the Dog karaktervariant, de Mummy Reindog karaktervariant, het Pumpkin Patch profiel icoon en de Jack-o-Lantern sticker emote.

De update bevat ook nieuwe in-game cosmetische items met een Halloween-thema, waaronder:

 • Black Lantern Superman karaktervariant
 • Black Lantern Wonder Woman karaktervariant
 • Frankenstein Iron Giant karaktervariant
 • Vampire Tom and Jerry karaktervariant
 • Witch Velma karaktervariant
 • Count Scooby ringout
 • Twick or Tweet ringout
 • Boo! Profiel icoon (purchase with Gold)
 • Diana Undead Wonder Woman profiel icoon (aankoop met Gold)
 • The Darkness Grows Superman profiel icoon (aankoop met Gold)
 • A Very Normal Pumpkin Patch banner
 • Full Moon Surprise banner
 • Ghoulish Delights banner
 • It Might Be Haunted banner

De Monster Mash te verdienen beloningen en de aankoopbare Halloween-geïnspireerde cosmetische items, zullen van 13 oktober om 19.00 uur tot 8 november om 19.00 uur beschikbaar zijn.

Bovendien viert MultiVersus later deze maand van 28-30 oktober Scoobtober, het jaarlijkse op Scooby-Doo gerichte Halloweenfeest, met een speciale Twitch livestream van officiële Scooby-Doo-content, waaronder zowel volledige afleveringen van de Scooby-Doo-televisieserie als volledige films. Spelers die de stream bekijken kunnen verschillende beloningen verdienen op basis van de hoeveelheid kijktijd: 30 minuten – 10 toasts, 60 minuten – Scoobtober 2022 profiel icoon, 90 minuten – Pumpkin Spice ringout en 120 minuten – Scoobtober’s Greetings banner.

Tot slot kunnen spelers zich nu inschrijven voor de MultiVersus Fall Showdown, een 2 vs. 2 online toernooiserie dat plaatsvindt van 15 oktober tot en met 20 november. Met een prijzenpot van $60.000 staat de Fall Showdown open voor deelnemers uit drie verschillende regio’s – Noord-Amerika Oost, Noord-Amerika West en Europa. Ga voor meer informatie naar http://start.gg/mvsfallshowdown.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password