Multiplayer sociaal deductiespel Eville lanceert The Wolf Pack DLC

VestGames, een onafhankelijk spelontwikkelingsbedrijf, en Versus Evil, een toonaangevende onafhankelijke uitgever van videogames, hebben vandaag aangekondigd dat hun multiplayer social deduction game Eville een gloednieuwe DLC The Wolf Pack heeft uitgebracht die nu beschikbaar is op Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, The Humble Store, VersusEvil.com en andere PC retailers.

Gezelschap wacht op je! Krijg je eigen wolf als huisdier en maak altijd deel uit van de roedel! Het bevat vier wolven in witte, zwarte, bruine en roodbruine vacht, verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, zodat je een unieke Frostpit-wolf als metgezel kunt kiezen om over de paden in het dorp Eville te sluipen. Deze trouwe huisdieren volgen je overdag en slapen ‘s nachts bij het haardvuur. Hoewel huisdieren de illusie van veiligheid kunnen wekken, raden we toch aan om met één oog open te slapen, voor het geval dat.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password