Multiplayer sociaal deductiespel Eville lanceert Seizoen 2: Reis naar Frostpit

VestGames en Versus Evil, hebben vandaag aangekondigd dat hun multiplayer social deduction game Eville een enorme content update heeft ontvangen – Season 2: Journey to Frostpit – die nu beschikbaar is op Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, The Humble Store, VersusEvil.com en andere PC retailers.

Eville Season 2: Journey to Frostpit nodigt spelers uit naar het actieve besneeuwde mijnstadje Frostpit, de thuisbasis van de Orcs. Het stadje ligt verscholen in de bergen en biedt nieuwe gebieden om te verkennen en nieuwe quests om te voltooien. De kroon op het werk van de Orcs is de prachtige, maar imposante mijnfaciliteit en smederij in het hart van Frostpit. Andere bezienswaardigheden zijn de monumentale signaaltoren, een onmogelijk te missen bouwwerk met een eindeloos brandend vuur op de top. Spelers vinden er ook vertrouwd comfort, zoals onderdak, handelaren en zelfs de Heksenhut.
Het verticale ontwerp van Frostpit betekent dat het ook vol zit met geweldige schuilplaatsen. Dus, of je nu op de begane grond bent, of van bovenaf op de stad neerkijkt, iedereen moet goed opletten. Het is ook sterk aan te raden om niet te ver van de stad te gaan, want langdurige blootstelling aan de razende sneeuwstorm buiten zal de gezondheid van het personage langzaam doen afnemen!

Andere toevoegingen zijn meer dan 45 nieuwe winkelartikelen die spelers gedurende het seizoen met hun Zilveren Kronen kunnen kopen. Nieuwe avatars, zoals de Moon Order Ambassador Acora en de Orc Miner, zullen ook beschikbaar zijn in verschillende stijlen.Verder zal de winkel ook een volledige set huismeubels bevatten die thematisch passen bij de Frostpit-kaart, en op veler verzoek zullen dansemoties hun Eville-debuut maken, zodat je goede daden of geniepige daden kunt vieren met een paar zoete bewegingen.

Het team heeft ook nog een paar andere geheimen achter de hand, dus blijf kijken voor meer aankondigingen later in het seizoen!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password