Multiplayer sociaal deductiespel Eville december update

VestGames, een onafhankelijk spelontwikkelingsbedrijf, en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, hebben vandaag aangekondigd dat hun multiplayer social deduction game Eville nieuwe content heeft toegevoegd voor de december update.

De belangrijkste nieuwe inhoud is een Winter Fest Event dat vandaag begint en tot 10 januari in het nieuwe jaar duurt. Dit evenement komt met feestelijke nieuwe cosmetica en decoraties in de winkel, zodat spelers de feestdagen in stijl kunnen vieren! En dat is nog niet alles! Geheel nieuw in het spel met dit evenement is dat spelers nu de mogelijkheid hebben om hun huismeubels aan te passen!

Maar daar houdt het niet op. Tijdens dit evenement komen er ook nieuwe voorwerpen met een winterthema, zoals gladde bevroren plassen, ijsvallen die spelers enkele seconden bevriezen en Ice Walls die ijzige barricades vormen.

Net op tijd voor het Winter Event komt er op 19 december een nieuw cosmeticapakket uit in de vorm van een Frost Golem, een oude bewoner van de Frozen Tundra. Dit cosmeticapakket bevat verschillende voorwerpen zoals: Avatar: Frost Golem, Back-Item: Ice Crystal Club, Accessoire: Ancient Frost Mask, Schilderij: Making a Friend Building your own Snowman, Loading Screen: Frost Golem
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password