Mugen Souls Z komt 14 september naar Nintendo Switch

Eastasiasoft Limited heeft vandaag aangekondigd dat de anime-achtige JRPG Mugen Souls Z, het vervolg op Mugen Souls, op 14 september in de Nintendo Switch eShop verschijnt in Noord-Amerika, Europa en Hong Kong.

Na de release van Moero Crystal H, Seven Pirates H en Mugen Souls voor Nintendo Switch, markeert dit project de vierde grote samenwerking tussen Idea Factory en Eastasiasoft Limited. Mugen Souls Z is een levendige RPG met meerdere open werelden om te verkennen, uitgebreide personage-aanpassingen, strategische turn-based gevechten op free-roaming gevechtskaarten, een levelcap van 9.999 en de mogelijkheid om miljarden hitpoints aan schade uit te delen!

De Nintendo Switch-versie van het spel is trouw aan de originele Japanse release en bevat alle eerdere extra’s, zoals minigames in warmwaterbronnen, extra CG-galerijbeelden en nu volledige ondersteuning in het Engels voor zowel tekst als audio, waardoor dit de ultieme manier is om deze cultklassieker van de JRPG te beleven!

Mugen Souls Z is oorspronkelijk ontwikkeld door Idea Factory in samenwerking met Compile Heart en wordt in regio’s buiten Japan uitgegeven voor Nintendo Switch door Eastasiasoft Limited. Fysieke Limited Editions bevatten het spel, de handleiding, 2-disc soundtrack, stickervellen, artbook en een genummerd certificaat in een verzameldoos. Standaardexemplaren zijn ook verkrijgbaar als open pre-order.
De onbetwiste godin Chou-Chou is terug voor een gloednieuw avontuur waarin ze de twaalf Zodiac-werelden probeert te veroveren met de hulp van nieuwe en terugkerende vijanden! Als Chou-Chou kun je vijanden bezweren om ze te veranderen in shampuru-minions, het uiterlijk en de vaardigheden van je teamleden aanpassen, nieuwe peons maken en nog veel meer!

Terwijl Chou-Chou en zijn bemanning in hun ruimteschip de G-Castle tussen werelden navigeren, moeten ze samenwerken met de nieuwe ultieme godin Syrma om een einde te maken aan een eeuwenoud kwaad dat onlangs is ontwaakt. Verken uitgestrekte werelden vol velduitdagingen, neem het op tegen vijandelijke schepen en ontmoet tal van gedenkwaardige personages, allemaal in de anime-achtige ‘moe’-esthetiek waar fans dol op zijn!

“Mugen Souls Z vertegenwoordigt Compile Heart’s visie volledig ongefilterd in zijn oorspronkelijke vorm, alleen nu met Engelstalige ondersteuning die zowel tekst als audio uitbreidt,” zegt Joshua French, Project Lead bij Eastasiasoft Limited. “We denken dat fans echt een kick zullen krijgen van de unieke Japanse presentatie en gameplay die alleen Compile Heart kon leveren!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password