Mugen Souls Z is vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited onthult met trots dat hun anime-achtige JRPG Mugen Souls Z, het vervolg op cultfavoriet Mugen Souls, vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nintendo Switch eShop in Noord-Amerika, Europa en Hongkong. Voorbestellingen voor de fysieke edities zijn nu verkrijgbaar bij online retailpartner Playasia.

Mugen Souls Z nodigt spelers uit in een betoverende wereld vol grenzeloze mogelijkheden – van uitgebreide personage-aanpassingen tot strategische turn-based gevechten op uitgestrekte gevechtskaarten. Met een ontzagwekkende levelcap van 9.999 en de mogelijkheid om miljarden hitpoints aan schade toe te brengen, belooft deze JRPG een onvergetelijk avontuur!
“We zijn verheugd dat we erin zijn geslaagd om de Nintendo Switch-editie trouw te houden aan de Japanse oorsprong, met behoud van alle geliefde functies, waaronder charmante minigames uit hete bronnen en extra CG-galerijbeelden”, zegt Joshua French, Project Lead bij Eastasiasoft Limited. “We hopen dat fans zich volledig zullen onderdompelen in het boeiende universum van deze cultklassieke JRPG.”

Mugen Souls Z, ontwikkeld door Idea Factory in samenwerking met Compile Heart, is klaar om het publiek wereldwijd te boeien als het wordt uitgegeven voor de Nintendo Switch door Eastasiasoft Limited. Liefhebbers en verzamelaars krijgen de kans om Physical Limited Editions aan te schaffen, die het spel, een handleiding, een soundtrack met 2 cd’s, stickervellen, een kunstboek en een exclusief genummerd certificaat bevatten – allemaal prachtig gepresenteerd in een verzameldoos. Standaard-exemplaren zijn ook beschikbaar voor pre-order.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password