Mouse onthuld xxplosieve nieuwe trailer, nieuwe screenshots en releasedatum

Ontwikkelaar FUMI GAMES kondigt met trots aan dat de langverwachte grandboomer shooter MOUSE in 2025 op de PC verschijnt. Meer details, waaronder de exacte releasedatum en informatie over andere platforms, worden volgend jaar bekendgemaakt.

MOUSE, een gruizige en noir-gevulde FPS-shooter die inspiratie put uit klassieke tekenfilms uit de jaren 30, werd eerder dit jaar onthuld en zorgde voor immense verwachtingen in de wereldwijde gamegemeenschap.
MOUSE heeft een unieke visuele stijl die is geïnspireerd op de charme van de jaren 30-animatie met rubberen slangen, waardoor spelers worden meegenomen naar een nostalgisch tijdperk van vroege tekenfilms. Kruip in de huid van een privédetective die door een noirstad navigeert waar het wemelt van bendes, bendes en personages van de duistere kant. Ontrafel een zoektocht naar gerechtigheid in een noir-stad vol chaos, corruptie en bruisende energie. Gebruik een divers arsenaal aan wapens, power-ups en explosieven om de overname door corrupte politici te dwarsbomen. De speelse wapens en het kenmerkende gezondheidsdisplay van de game, in combinatie met vijanden die zich gedragen als stripfiguren, geven een luchtige draai aan de traditionele FPS-gameplay.

“MOUSE is ongelooflijk belangrijk voor ons – dus we wilden er zeker van zijn dat Mouse aan alle verwachtingen zou voldoen. We wilden een spel maken dat onze liefde voor animatie en shooters combineert. We willen graag nauw samenwerken met onze community om een spel te maken dat spelers echt aanspreekt. Naarmate de ontwikkeling vordert, zullen we waar mogelijk meer details onthullen. Maar weet in de tussentijd dat ons toegewijde en getalenteerde team hard werkt om je de beste grandboomer cartoon shooter ooit te brengen – zegt Mateusz Michalak, CEO van Fumi Games.”

Hoewel het spel zich in de vroege ontwikkelingsfase bevindt en nog enige tijd zal vergen, kon Fumi Games de opwinding voor de toekomst niet bedwingen en wilde het dit nieuws nu al delen om enthousiasme te uiten en de community te verzekeren dat ze aandacht zullen hebben voor de feedback en stemmen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password