Mount & Blade II: Bannerlord is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Mount & Blade II: Bannerlord, de role-playing sandbox game van TaleWorlds Entertainment, is vanaf vandaag digitaal en fysiek verkrijgbaar voor Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Xbox One X en Xbox One S. Nadat de voorlopige game sinds maart 2020 al in vroegtijdige toegang verkrijgbaar was voor pc, is nu de volledige versie voor pc uitgebracht.
Mount & Blade II: Bannerlord verplaatst spelers naar het uitgestrekte sandbox-continent Calradia en combineert realistische, spannende middeleeuwse gevechten met diepe en complexe strategie-elementen. De game speelt 200 jaar voor de gebeurtenissen in de vorige game – M&B: Warband. In Bannerlord beleef je de instorting van het Calradiaanse rijk, en voer je een held naar zijn ondergang… of zegetocht. Je begint als een eenvoudige strijder van één van de voornaamste facties op het continent en vormt je eigen verhaal door op te klimmen naar de rol van machtige krijgsheer, of zelfs een koning. Kies zelf voor de rol van avonturier of koopman, schurk of held, rechtvaardig leider of wrede tiran. Zet je stempel op de geschiedenis van Calradia en schep een nieuwe wereld op de resten van de oude.

Deze belangrijke stap is een ware mijlpaal in de geschiedenis van de Mount & Blade-franchise, die bekendstaat als één van de succesvolste en invloedrijkste series binnen het genre. TaleWorlds Entertainment zal de komende maanden de game nog verder uitbreiden met updates en content.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password