MotoGP 22 vanaf nu verkrijgbaar

Milestone en Dorna Sports S.L. maken bekend dat MotoGP22, het nieuwste deel van de hooggeprezen serie motorrace-simulaties, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam.
MotoGP22 eert de motorsport en verrijkt de videogame-ervaring met een unieke game-mode. Het NINE Season 2009 is een fascinerende manier om een van de spectaculairste seizoenen uit de MotoGP-geschiedenis opnieuw te beleven. Deze mode plaatst spannende gameplay in de omlijsting van een nostalgische en aangrijpende docu-film,  gepresenteerd door Mark Neale, regisseur van enkele van de beste MotoGP-documentaires, inclusief meer dan 50 minuten aan originele beelden van het 2009-seizoen, voor een bijzonder meeslepende motorsimulatie-ervaring. Stap in de laarzen van legendarische coureurs als Rossi, Pedrosa, Stoner en Lorenzo, en overwin adembenemende uitdagingen om historische momenten na te bootsen.

NINE Season 2009 reproduceert alle 17 grand prix-races van het seizoen, verdeeld in hoofdstukken met een totaal van 39 uitdagingen.

De 2022-editie voegt ook een verbeterde Tutorial en de MotoGP Academy toe, om de ervaring van zowel nieuwkomers als core gamers te verrijken. Deze twee nieuwe modes helpen beginners om het racen op twee wielen onder de knie te krijgen, terwijl geoefende spelers hier kunnen leren hoe ze hun prestaties naar een professioneel niveau kunnen tillen.

De Tutorial biedt toegang tot een gevarieerde reeks gameplay-sessies, die nieuwkomers helpen de basis van de game te begrijpen, inclusief uitdagingen die specifiek zijn gericht op elektronica, bandenverbruik, temperatuur van de remmen en de belangrijkste verschillen tussen de drie hoofdklasses.

De MotoGP Academy leert je je rijstijl te verbeteren om over elke track te heersen, inclusief de geheimen om alle bochten te nemen en de lastige stukken te overwinnen.

Daarnaast helpt het Riding Analysis System coureurs met in-game pop-up-berichten die aan het eind van de race verschijnen met suggesties voor het aanpassen van het moeilijkheidsniveau, op basis van vaardigheden en prestaties. Zo kan de game spelers bijvoorbeeld aanraden om bepaalde hulpopties te activeren, of om bepaalde tutorials te spelen die meer duidelijk maken over bepaalde gameplay-aspecten.

De Managerial Career is terug en laat spelers weer hun eigen team creëren of lid worden van een echt team. Daarbij kunnen spelers hun strategie om de top te bereiken tot in de kleinste details bepalen, onder andere door het toewijzen van ontwikkelpunten en inzetten van R&D-personeel. Spelers kunnen hun motorfietsen ontwikkelen door het verbeteren van aspecten als motor, frame, aerodynamica en elektronica. Spelers kunnen hun carrière helemaal onderaan de ladder beginnen met een Junior Team in de Moto2- of Moto3-klasses, waarbij ze zelf kunnen kiezen voor een sponsor, teammanager, technisch directeur en tenminste één coureur.

MotoGP22 biedt een nooit eerder vertoond niveau van motorrace-realisme. Een ware next-gen-ervaring die de grenzen tussen videogames en werkelijkheid doet vervagen.

  • Een nooit eerder vertoond niveau van realisme: nieuwe gezichtsanimaties, verbeterde 3D-personages en realistische pits
  • Ride Height Device: spelers kunnen het vergrendelingsmechanisme van de RHD handmatig beheren en zelf de veringcompressie van de motorfiets regelen
  • Verbeterde tracks: baanoppervlakken zijn verbeterd voor een betere race-ervaring
  • Verbeterd ophangingssysteem: verfijnd voor een realistischer gevoel wanneer over de curbs wordt geracet
  • Bandenvervorming: realistische vervorming van banden maakt de ervaring nóg realistischer

Voor het eerst in de serie biedt MotoGP22 een veelgevraagde splitscreen-stand voor 2 spelers, online multiplayer en cross-play via consoles van dezelfde familie.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password