Morty Smith van “Rick & Morty” voegt zich bij het MultiVersus roster als nieuw speelbaar character; eerste gameplay trailer onthuld

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Morty Smith nu beschikbaar is in MultiVersus, de free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games. Morty, de tienerkleinzoon van de megageniale wetenschapper Rick Sanchez, arriveert als onderdeel van MultiVersus Season 1 en is een karakter uit de Bruiser-klasse met meer dan een paar trucjes in petto. Morty’s moveset, die te zien is in een pas onthulde gameplay trailer, bevat een mix van vaardigheden en aanvallen, van zijn met spieren versterkte linkerarm “Armothy” en “Plumbus” een buitenaards apparaat voor alle doeleinden, tot zijn vermogen om zichzelf naar tegenstanders te slaan en het gebruik van verschillende projectielen.
De MultiVersus Season 1 Battle Pass is nu beschikbaar voor spelers om in-game beloningen te verdienen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password