Mortal Kombat XL komt naar Steam

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat Mortal Kombat XL op 4 oktober 2016 beschikbaar is voor PC. Mortal Kombat XL is oorspronkelijk ontwikkeld door NetherRealm Studios en is door Qloc aangepast voor PC. Spelers die al beschikken over de PC-versie van Mortal Kombat X kunnen op 4 oktober gratis de nieuwste patch downloaden, waarmee ze toegang krijgen tot alle recente balans updates en de verbeterde online beleving uit de onlangs gehouden beta test.

Mortal Kombat XL biedt de ultieme Mortal Kombat X beleving met het volledige spel én alle inhoud van de binnenkort te verschijnen Kombat Pack 2:

  • Gloednieuwe speelbare personages: de Xenomorph uit Alien, Leatherface uit de The Texas Chainsaw Massacre horrorfilmserie, Triborg en Bo’Rai Cho
  • Apocalypse Skin Pack
  • Eerder verschenen inhoud waaronder de speelbare Goro, Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack en Kold War Scorpion Skin
Daarnaast bevat Mortal Kombat XL eerder verschenen downloadable content uit de oorspronkelijke Kombat Pack:
  • Speelbare personages Predator, Jason Voorhees, Tremor en Tanya, inclusief drie thema skins per personage
  • Samurai Skin Pack
Mortal Kombat X is NetherRealm Studios’ meest recente game van hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. De game biedt een volledig nieuwe ervaring waarmee spelers op ieder moment online wedstrijden kunnen spelen, waarbij ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd om heerschappij. Voor het eerst kunnen Mortal Kombat X spelers kiezen uit meerdere variaties van een personage, wat invloed heeft op zowel de strategie als de vechtstijl. Spelers stappen in een origineel verhaal met enkele van de meest aansprekende figuren uit de game, waaronder Scorpion en Sub-Zero. Nieuwe spelers worden geïntroduceerd die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen en het verhaal samenbinden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password