Mortal Kombat 11 viert Valentijnsdag ūüíė met een gratis in-game evenement

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag nieuwe in-game evenementen aangekondigd die deze maand naar Mortal Kombat 11 komen. Het Be Mine Tower-evenement (13-17 februari) in de Towers of Time-spelmodus is beschikbaar als gratis content-update voor alle Mortal Kombat 11-bezitters. Deze bevat modificaties die je op Valentijnsdag kunt gebruiken, waaronder de knuffelbeer van Mileena, de pijlen van Cupido, snoephartjes, vallende harten en rozen. In dit in-game evenement kunnen vechters onder andere Brutalities en personageskins winnen voor Kano, Jax en Kitana, naast onderdelen voor spelermodules.

Bovendien begint op 18 februari het achtste seizoen van de seizoensklassementsmodus Kombat League in Mortal Kombat 11. Alle Mortal Kombat 11-bezitters kunnen deelnemen aan Season of Naknadan Greed als onderdeel van een gratis content-update tot 17 maart.

Voor de komende¬†Mortal Kombat 11-actie kunnen spelers afstemmen op de kampioensfinale van¬†Mortal Kombat 11 Pro Kompetition,¬†Final Kombat 2020, die op 8 maart plaatsvindt in het historische Park West-theater in Chicago. De zestien beste¬†Mortal Kombat 11-spelers ter wereld strijden in¬†Final Kombat¬†om hun deel van de prijzenpot van 100.000 USD. Het evenement kan rekenen op speciale optredens van Todd McFarlane (maker van Spawn en creatief directeur/CEO van McFarlane Toys), Keith David (stem van Spawn in¬†Mortal Kombat 11), Cary-Hiroyuki Tagawa (stem van Shang Tsung in¬†Mortal Kombat 11) en Ed Boon (creatief directeur van NetherRealm Studios en √©√©n van de breinen achter¬†Mortal Kombat) en biedt een exclusieve eerste blik op de offici√ęle Spawn-gameplaytrailer van¬†Mortal Kombat 11¬†en nog meer content-onthullingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password