Mortal Kombat 11 onthult Kabal als nieuw speelbare personage in nieuwe trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een nieuwe trailer voor Mortal Kombat 11 uitgebracht met in de hoofdrol Kabal, een voormalige Black Dragon-enforcer die is teruggekeerd als ondode. Kabal stond bekend om zijn bliksemsnelheid, dodelijke zwaarden en het gebruik van een ademhalingssysteem om te overleven. Hij werd teruggebracht als een duistere, kwaadaardige versie van zichzelf die nu de Netherrealm dient en alle andere werelden wil vernietigen.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/N7n_Zjsps3w in url

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One , Nintendo Switch en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn. Iedereen die voor PlayStation 4 of  Xbox One reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt bovendien toegang tot de bètaversie, die vanaf 28 maart 2019 beschikbaar is voor de genoemde platforms.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password