Mortal Kombat 11 krijgt ‘Custom Character Variation System’

Naast een aankondiging en screenshots van Mortal Kombat 11, is er ook meer info over de game onthuld. Mortal Kombat 11 krijgt een zogenaamd Custom Character Variation System. Wat een opvolger is van de  pre-set character variations uit Mortal Kombat X. Volgens Netherrealm Studios is het mogelijk om in MK11  zelf personages te customizen, wat betekent dat je van elk van de Mortal Kombat-fighters een eigen variant kunt maken met unieke aanvallen, speciale moves en mogelijk ook andere outfits of cosmetische aannpassingen.

Deze Custom Characters veranderen vermoedelijk een hoop aan de gameplay. Maar hoeveel opties er zijn betreffende aanpassing van de personages, en hoeveel personages er in de game zitten, is nog niet bekend gemaakt. Mogelijk krijgen we hier meer informatie over tijdens een community reveal event op 17 januari, waar de game ook al te spelen is voor het publiek. Ed Boon, Creative Director bij NetherRealm Studios had hierover nog wat te vertellen:

It’s exciting to finally announce Mortal Kombat 11 and showcase what the team has been working on. Our Custom Character Variation System opens up an infinite amount of options for players to personalize their favorite fighters. We can’t wait until January when we’ll be showing more of the game.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password