Mortal Kombat 1 Seizoen 3: The Cryomancer vanaf nu live met nieuwe trailer

Warner Bros. Games heeft een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer vrijgegeven waarin de lancering van Season 3: The Cryomancer wordt uitgelicht, een gloednieuw seizoen met content rond de komst van Sub-Zero als de hoofdbaas in de Invasions-modus. Season 3: The Cryomancer is nu beschikbaar en bevat nieuwe uitdagingen, verhaalelementen, eindbaasgevechten en meer dan 150 beloningen, waaronder exclusieve skins voor personages – Icy Resolve Sub-Zero, Icy Edenian Kitana, Winter History Geras, Frigid Guardian Tanya, Brisk Box Office Johnny Cage en Cryoblaze Scorpion – allemaal te verdienen via Invasions of Kombat League.
Bovendien voegt Quan Chi zich vandaag bij het rooster van Mortal Kombat 1 als de nieuwste vechter voor downloadbare content (DLC). De krachtige tovenaar uit de Netherrealm is nu beschikbaar via de early access-periode voor bezitters van een Kombat Pack, gevolgd door brede beschikbaarheid op 21 december. Fans kunnen deze week in de Kombat Kast kijken naar de gameplay van Quan Chi, de aankomende Kameo-vechter Khameleon (beschikbaar in 2024) en het aankomende seizoen van Invasions tijdens de Kombat Kast van deze week. Tijdens de livestream bevestigde NetherRealm Studios ook dat Krossplay in februari 2024 als gratis content-update aan Mortal Kombat 1 wordt toegevoegd en dat er vanaf nu een Wi-Fi-filter wordt toegevoegd waarmee spelers online wedstrijden kunnen accepteren op basis van de internetverbinding van de tegenstander. Beide updates ondersteunen PlayStation 5-, Xbox Series X|S- en pc-spelers.

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de Jean-Claude Van Damme character skin voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week lang vroege toegang tot zes nieuwe speelbare personages – Omni-Man (nu verkrijgbaar), Quan Chi (nu verkrijgbaar), Peacemaker (februari 2024), Ermac, Homelander en Takeda Takahashi; en vijf nieuwe Kameo Fighters (releasedata voor komende personages & Kameo’s moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition of kan apart worden gekocht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password