Mortal Kombat 1 Season 4: The Huntress vandaag uitgebracht met nieuwe trailer

Warner Bros. Games heeft vandaag de nieuwste Mortal Kombat 1-trailer vrijgegeven waarin de lancering van Season 4: The Huntress wordt uitgelicht, een geheel nieuw seizoen met content rond de komst van Mileena als de hoofdbaas in de Invasions-modus. Season 4: The Huntress bevat nieuwe uitdagingen, verhaalelementen, eindbaasgevechten en meer dan 150 beloningen, waaronder skins voor personages – Monster at Heart Mileena, Blazing Hunter Liu Kang, High and Low Hunter Smoke en First Sight Kenshi – die je allemaal kunt verdienen via Invasions en Kombat League. Season 4: The Huntress is nu verkrijgbaar tot 16 april.
Peacemaker voegt zich vandaag bij het rooster van Mortal Kombat 1 als het nieuwste DLC-personage. De nieuwe gastvechter is gebaseerd op DC’s Peacemaker-serie op Max en heeft de stem en gelijkenis van acteur John Cena. Hij is nu beschikbaar via de early access-periode voor bezitters van een Kombat Pack, gevolgd door een brede beschikbaarheid op 6 maart. Fans kunnen de gameplay van Peacemaker, de aankomende Kameo-vechter Janet Cage (beschikbaar in maart 2024) en de aankomende seizoenscontent bekijken in de Kombat Kast van deze week.

Daarnaast is de Krossplay-functionaliteit in Mortal Kombat 1 nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam en Epic Games Store). Met de Krossplay-functie kunnen spelers matchmaken in Ranked Kombat League en Kasual Versus-wedstrijden, vrienden uitnodigen voor privé Versus-wedstrijden en leaderboard-statistieken bekijken op alle ondersteunde platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password