De mooiste trekpleisters in Forza Horizon 3

Wie Australië wil verkennen is met het vliegtuig makkelijk 25 uur onderweg en komt in een gigantisch gebied terecht met maar liefst 7.687.808,6 km² om te ontdekken. Het kan ook eenvoudiger dankzij Forza Horizon 3 die ervoor zorgt dat je door de mooiste plaatsjes van Australië kan racen. De game verschijnt op 27 september, gamers die de Ultimate Edition bestelden kunnen de game reeds vanaf vandaag spelen. Laat ons nu al even de handrem aantrekken om de vijf mooiste locaties uit te lichten.  In dit artikel vergelijken we de Forza Horizon 3 locaties met echte foto’s uit deze gebieden.

Great Ocean Road

De Great Ocean Road is een weg van meer dan 240 kilometer die de prachtige zuidkust van Australië volgt en toeristen onder meer naar het Port Campbell National Park en de gekende rotsformatie De Twaalf Apostelen brengt. Het strand in combinatie met de unieke rotsen is dan ook dé ideale plaats om de Lamborghini even af te koelen en er te genieten van een zonsondergang.

Sydney

In Forza Horizon 3 is het ook mogelijk om door de straten van de grootste en oudste stad van Australië te scheuren. De hoofdstad Sydney is ’s nachts op z’n mooist wanneer de lichten van de Sydney Harbour Bridge, de hoge skyscrapers en de Sydney Opera House weerschijnen in het water van de natuurlijke haven Port Jackson.

Tropical Queensland

Genoeg van de drukte in de stad? Spoel dan even af in de subtropische regenwouden waar een stevige 4×4 of Buggy wel eens van pas kan komen. Een overvloed aan regen zorgt voor een sterke plantengroei en diepe waterplassen om de weerstand van de wagen uit te testen.

The Outback

The Outback zorgt voor een ware uitlaatklep. Hier is er de mogelijkheid om alles te geven, ver weg van de bewoonde wereld. Een droge open vlakte met af en toe een heuvel of rots om over te zweven. Wie hier een afgelegen boerderij ontdekt, ver van de geasfalteerde weg, kan wel eens een leuke beloning te wachten staan.

The Yarra Valley

Genieten van de natuur en de agricultuur kan in The Yarra Valley, een gebied langs de Yarra River. Er zijn hoge bomen te vinden, maar ook enorme druivenvelden dankzij een iets frisser klimaat. Pitstop voor een glaasje Australische wijn?

Zoals je kan zien heeft Forza Horizon 3 heel wat mooie gebieden om te verkennen, welke gebied is jouw favoriete plekje in Forza Horizon 3? Laat het ons weten in de comments!

https://youtu.be/vD1ccSM9qiA

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password