Monster-tamer Coromon evolueert en lanceert vandaag op Nintendo Switch

Coromon, de moderne RPG voor het temmen van monsters van ontwikkelaar TRAGsoft en uitgever Freedom Games, begint vandaag aan een langverwachte reis op Nintendo Switch, na de supereffectieve release op pc met meer dan 100.000 verkochte exemplaren.
Stel het perfecte team van schattige-maar-krachtige Coromon samen terwijl je op een zoektocht gaat om de Velua regio te bestuderen. Onderzoek wilde Coromon om hun sterke en zwakke punten te ontdekken, hun evoluties, hun relaties met medetrainers en zelfs hun epische titanen. Werk samen met bevriende Coromon om een mysterieuze organisatie op te sporen die de regio bedreigt in een moderne variant die fan-favoriete functies implementeert in het klassieke monster tamer genre.

Beleef het meeslepende verhaal van de eerste dag van een Battle Researcher op zijn werk die verkeerd afloopt en verandert in een epische zoektocht door dichtbegroeide bossen, gletsjergrotten en zinderende woestijnen vol geheimen en zijmissies. Vang handgemaakte pixel art metgezellen terwijl je een op uithoudingsvermogen gebaseerd vechtsysteem beheerst met meer dan 100 iconische Coromon in zeven verschillende elementaire types.

Meerdere moeilijkheidsgraden en spelmodus-opties laten het verhaal de hoofdrol spelen op de makkelijkste moeilijkheidsgraad of stellen de vaardigheden van de trainer op de proef met een ingebouwde randomizer en de door fans geliefde “Nuzlocke”-modus. Keer altijd en overal terug naar de Velua-regio dankzij de cross-save-functionaliteit tussen de pc- en Nintendo Switch-versies; naast de veelgevraagde crossplay multiplayer om strategieën op hoog niveau te testen tegen andere trainers over de hele wereld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password