Monster Hunter Rise: Sunbreak Nintendo Switch-Pro-controller onthuld

Tijdens het Monster Hunter Digital Event van vandaag, hebben serieproducent Ryozo Tsujimoto en regisseur Yoshitake Suzuki de fans de meest diepgaande blik op Monster Hunter Rise: Sunbreak tot nu toe, inclusief een nieuwe trailer boordevol actie en details over de game. Het duo onthulde drie extra monsters, de nieuwe Switch Skill Swap mogelijkheid, de nieuwe Follower Quests, en meer informatie over het vlaggenschip Elder Dragon Malzeno. Tot slot onthulden ze een verbluffende nieuwe Monster Hunter Rise: Sunbreak Nintendo Switch Pro Controller met Malzeno, die samen met de enorme uitbreiding wanneer deze uitkomt voor Nintendo Switch op 30 juni 2022.
Monster Hunter Rise: Sunbreak introduceert ook nieuwe manieren voor spelers om een band op te bouwen met de charmante personages door middel van nieuwe Follower Quests. Deze singleplayer jachten stellen spelers in staat om quests te accepteren en quests te accepteren en te voltooien met hun favoriete verhaalpersonages. Elke Volger heeft zijn eigen specialisatie, en zal spelers zelfs helpen door hun gezondheid te herstellen, vallen te plaatsen en zelfs monsters te berijden om het tij van de strijd te keren. strijd. Leden van Elgado Outpost zoals Fiorayne, Luchika, Jae, Admiral Galleus, en Master Arlow zullen toegankelijk zijn als volgers, naast leden van Kamura Village zoals Hinoa en Minoto. Spelers kunnen volgelingen vrijspelen naarmate ze vorderen in het verhaal, en kunnen zelfs exclusieve beloningen verdienen
voor het voltooien van Follower Quests.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com