Monster Hunter Generations releasedatum bekend gemaakt

Nintendo heeft de releasedatum van Monster Hunter Generation bekend gemaakt. Naast de game komt er ook een New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition. In Monster Hunter Generations gaan spelers op jacht naar diverse unieke monsters op 20 verschillende locaties. Dit kan zowel solo als samenwerkend met andere spelers in de multiplayer modus.

De New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition valt meteen op met zijn vuurrode kleur en artwork van de Fated Four, vier van de sterkste monsters uit de game. Deze hardware wordt geleverd inclusief een 4GB microSD card waarop Monster Hunter Generations al is geïnstalleerd. Spelers kunnen dus meteen in de actie duiken, en handig gebruik maken van de C stick-functies die alleen op New Nintendo 3DS-systemen beschikbaar zijn.

Monster Hunter Generation zal op 15 juli verschijnen in Europa voor 3DS, samen met de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/HW_MHG_BUNDLE_PS_3D_EUU_160324_zpsebpbc98u.jpg

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/MHG_3DS_PACKSHOT_PEGI_zpsdnd1ezjx.jpg

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password