Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 onthuld – Trailer

Milestone en Feld Entertainment onthullen Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2.

De nieuwe game komt wereldwijd op 8 februari 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc/ en Nintendo Switch. In de game stappen spelers in de laarzen van een officiële Supercross-kampioen om deel te nemen aan het grootste en spannendste off-road motorracekampioenschap ter wereld.

Deze nieuwe editie plaatst spelers in het hart van de game met een vernieuwde carrièremodus, verbeterde track-editor, aanvullende trainingcompounds en verbeterde gameplay:

  • Een nieuwe carrièremodus. Als professioneel coureur is het niet genoeg op het snelste op de baan te zijn. Je moet ook je roem vergroten en de harten van je fans veroveren om de grootste sponsors aan te trekken, je media-relaties onderhouden en rivaliteiten met andere coureurs uitvechten. Nieuw in deze spelmodus is een agenda vol evenementen en activiteiten die je helpen je racekwaliteiten te verbeteren op vier nieuwe tracks. Maar het leven van een echte Supercross-kampioen bestaat dit keer dus uit meer dan racen!
  • Jouw gezicht, jouw stijl, jouw track. Elke coureur heeft zijn eigen stijl, zowel op als naast de baan. Daarom gaan de aanpassingsmogelijkheden verder dan ooit in Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2. Speler kunnen een werkelijk unieke coureur maken dankzij meer dan 3.000 aanpasbare items, van uiterlijkheden tot accessoires om tijdens races te dragen. Voor precies het goede racegevoel kun je ook je motor aanpassen, met 300 mechanische onderdelen. Daarnaast keert de hooggewaardeerde Track Editor terug in verbeterde vorm, met vele nieuwe functies. Hiermee kunnen spelers hun eigen tracks maken om op te racen en online te delen met de community.
  • Race tegen de topcoureurs van het 2018-seizoen. Race met en tegen meer dan 80 officiële coureurs uit het 2018-seizoen, inclusief beroemdheden als Jason Anderson, de regerend kampioen in de 450SX-klasse, Marvin Musquin en Eli Tomac die zijn debuut maakt in een videogame. Alle coureurs zijn nauwkeurig gereproduceerd met hulp van een nieuwe gezichtsscantechnologie. De 17 tracks die bij de lancering beschikbaar zijn, inclusief de nieuwe NRG- en Raymond James-stadions, leveren alle innovatieve track-designs en de geweldige sfeer van een Supercross-race, inclusief het beroemde vuurwerk en de herhalingen in tv-stijl, binnen de beroemdste en meest prestigieuze stadions in Amerika.
  • Een nieuwe gameplay-ervaring. Het team van ontwikkelaars heeft hard gewerkt om een realistischere en toegankelijkere gameplay-ervaring te leveren. Dankzij de nieuwe Advanced Inertial Response- en Real Terrain Collision-technologieën is de besturing van je motor nu nauwkeuriger en realistischer dan ooit, zowel op de grond als in de lucht. Daarnaast helpt de nieuwe Dynamic Flow Aid spelers altijd de ideale lijn te vinden bij het springen en landen.

“Bij de release van de eerste game was het ons voornaamste doel om met adrenaline-gedreven en vermakelijke gameplay het opwindende gevoel van een Supercross-race over te brengen,” zegt Irvin Zonca, hoofd game-design bij Milestone. “Met Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 eindigt de gameplay-ervaring niet op de track, maar kunnen spelers alles beleven wat een professionele coureur tijdens zijn carrière ook beleeft, inclusief trainingen, interviews, promotionele activiteiten met sponsoren, rivaliteiten met andere coureurs en meer.”

“We zijn heel enthousiast over deze tweede editie van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2”, aldus Vicki Silver, Chief Marketing Officer van Feld Entertainment. “Door de samenwerking met Milestone hebben we de videogamebusiness betreden als onderdeel van een ambitieuze strategie om zowel de sport als de fanschare van Supercross wereldwijd verder te ontwikkelen. Door onze digitale markt uit te breiden naar platformen waarop veel van onze kijkers hun tijd doorbrengen, bijvoorbeeld om te gamen, kunnen onze fans helemaal opgaan in het meest competitieve en spraakmakende motorracekampioenschap ter wereld.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password