Monster Battler Coromon zet vizier op 21 juli Switch release

Coromon, de moderne RPG voor het temmen van monsters van ontwikkelaar TRAGsoft en uitgever Freedom Games, kiest Nintendo Switch om zich bij zijn team te voegen nadat het meer dan 100.000 keer is verkocht op pc. Cross-save functies tussen pc en console worden ook beschikbaar bij de lancering, op 21 juli 2022.
Plant een gretige voet in de Velua regio en ontmoet krachtige wezens genaamd Coromon. Kruip in de huid van een leerling-Coromon-onderzoeker om deze schattige, maar geduchte dieren te bestuderen en te vangen als lid van de illustere Lux Solis-organisatie. Sluit je aan bij de Titan Taskforce en verijdel de corrupte plannen van een rivaliserende organisatie om de krachten van de legendarische Coromon Titans te gebruiken en chaos over de wereld te laten neerdalen.

Verken zes prachtige pixel-art biomen, waaronder ijzige terreinen, drassige moerassen en donkere kerkers, die allemaal hun eigen Coromon bevatten. Kom meer dan 120 verschillende diersoorten tegen en stel een A-team van woeste strijders samen om vijanden te bestrijden. Strategieer voor elke ontmoeting met behulp van zeven elementtypen en aangepaste statsverdeling voor elke Coromon om een top-tier roster te ontwikkelen.

Vaar door het avontuur met verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van een meer casual spelervaring tot het testen van de grenzen van het team met de ingebouwde fan-favoriete “Nuzlocke” en randomizer-opties. Stel een persoonlijke trainer samen en doe de Lux Solis-persoonlijkheidstest om de beste beginnende battling buddy te kiezen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password