Monopoly deze week gratis te spelen

De Monopoly videogame is vanaf vandaag tot en met 27 april gratis te spelen op PC via Uplay. Het is de nieuwste toevoeging aan een reeks van aanbiedingen, proefversies en kortingen, onderdeel van Ubisofts wereldwijde initiatief om mensen te ondersteunen bij het thuisblijven. Dit initiatief biedt spelers de kans om plezier te hebben met familie en te socializen met vrienden, allemaal op veilige afstand vanuit hun eigen huis. Alle gratis mogelijkheden, die bovendien continu worden aangevuld, zijn te vinden op free.ubisoft.com.

Met de Monopoly videogame genieten spelers van het bekende, geliefde bordspel op drie unieke, levende 3D-borden. Naarmate spelers vooruitgang boeken en investeren in hun buurten, komen steden voor hun ogen tot leven. Aan het begin van elke game kiezen spelers één van de zes officiële huisregels die zijn opgesteld door Monopoly-fans van over de hele wereld. Minder tijd? Dan kiezen spelers voor één van de vijf speciale doelen voor een korte game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password