Mogelijke dlc voor Red Dead Redemption 2 na verbod Australië

In Australië is een nieuwe titel van ontwikkelaar Rockstar Games genoemd met de naam ‘Bonaire’. De titel wordt voor het eerst genoemd op de Australische classificatiewebsite waar het als verboden wordt beschouwd.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de titel ‘Bonaire’, maar doordat de titel gelijk is aan een tropisch eiland gaan er geruchten rond dat het kan gaan om toekomstige dlc voor Red Dead Redemption 2. In de verhaalmodus van de game speelt een gedeelte zich namelijk af op het tropische eiland Guarma. Hierdoor is het niet uitgesloten dat het extra content kan zijn voor de singleplayer-modus van de Western-game.

Andere mogelijkheden zijn dat het kan gaan om een uitbreiding van de online-modus of zelfs een compleet nieuwe game van Rockstar. Echter lijkt een compleet nieuwe game voor de ontwikkelaar minder realistische gezien het feit dat de prioriteiten van het bedrijf momenteel liggen bij de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password