Modus Games en Aurogon Shanghai onthullen Afterimage releasedatum

Modus Games en Aurogon Shanghai hebben vandaag tijdens Nintendo’s Inside the House of Indies: Holiday Event de releasedatum voor het prachtige, volledig met de hand getekende Afterimage. De 2D action-adventure titel komt op 25 april 2023 naar de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Het nieuws ging gepaard met een gloednieuwe trailer waarin de wereld van Engardin en de reeks fantastische wezens die er wonen worden getoond:
Jaren nadat de ramp genaamd “The Razing” bijna een einde maakte aan de menselijke beschaving, vielen mystieke krachten plotseling de overgebleven nederzettingen van de mensheid aan. Renee, een meisje met geheugenverlies, neemt afscheid van haar verwoeste dorp en begint aan haar reis om de waarheid te ontdekken, waarbij ze op onverklaarbare wijze een reeks gebeurtenissen in gang zet die het lot van de nieuwe wereld zullen bepalen.

Afterimage combineert zijn unieke, handgetekende esthetiek met diepgaande RPG-elementen en een Metroidvania-achtige wereld om zijn spelers uit te dagen het land van Engardin te verkennen en te doorkruisen. Verken verraderlijke omgevingen, versla uitdagende eindbazen en ontdek de geheimen die Engardin en zijn verschillende inwoners bij elkaar houden.

De niet-lineaire wereld van Engardin stelt spelers in staat om in hun eigen tempo te verkennen. Met meer dan 200 uitrustingstukken om te verzamelen, 6 verschillende wapenklassen om te beheersen en talentpunten om te investeren in verschillende vaardigheden, laat Afterimage spelers hun eigen reis bepalen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password