Moderne straaljagers hebben een stem gekregen in War Thunder

Gaijin Entertainment kondigt de release aan van de grote update “Sons of Attila” voor de online militaire actiegame War Thunder. Naast de Hongaarse grondvoertuigen zijn er tientallen andere gevechtsvoertuigen toegevoegd aan de game – bijvoorbeeld Leclerc AZUR en Leopard 2 PSO tanks, Super Etendard aanvalsvliegtuigen voor vliegdekschepen, MiG-29SMT multi-role gevechtsvliegtuigen, verbeterde Chaparral SAM-systeem, Arkansas slagschip en Noorse VIDAR SPG. Nieuwe visuele effecten en gamefuncties zijn onder andere bomen die de wind doen buigen en de mogelijkheid om externe munitie van vijandelijke voertuigen af te schieten. Er is ook een nieuwe kaart “Rocky Pillars” aan de game toegevoegd, gebaseerd op de landschappen van Zuidoost-Azië.

Elk van de nieuwe voertuigen in de game heeft iets speciaals. Leopard 2 PSO en Leclerc AZUR zijn versies van de beroemde moderne tanks, speciaal gemaakt voor stedelijke oorlogvoering. De Franse Super Etendard aanvalsvliegtuigen werden beroemd tijdens de Falklandoorlog – het waren deze machines in dienst van de Argentijnse luchtmacht die de Britse destroyer Sheffield tot zinken brachten. De VIDAR SPG is een exportversie van de moderne Zuid-Koreaanse K9 Thunder, die de laatste jaren erg in trek is op de wapenmarkt.

“Sons of Attila” brengt zeven nieuwe helikopters voor verschillende spellandschappen: OH-58D voor de VS en China, Mi-8TV voor de USSR en Duitsland en een reeks Hongaarse helikopters (drie modificaties van de Mi-24, waaronder de premium Mi-24P). De Mi-8TV is vooral interessant omdat het een aanvalsversie is van de populaire transporthelikopter met het grootste laadvermogen in de game.

Tot slot verschijnen er authentieke gesproken informantwaarschuwingen op moderne vliegtuigen en helikopters. “Rita” of “Bitchin’ Betty”, zoals ze meestal worden genoemd door respectievelijk Russische en Amerikaanse piloten, waarschuwen voor gevaarlijke hoogte, kritieke overbelasting, dupliceren het signaal van het waarschuwingsstation voor bestraling en informeren over de paraatheid van geleide wapens. “Rita” zal worden ontvangen door de Ka-50, Ka-52, Mi-28N, Mi-28NM, Mi-24V, Mi-24P en MiG-29, terwijl “Betty” beschikbaar zal zijn op de F-16 en AH-64D.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password