Modern Warships komt naar PC

Gaijin Entertainment en Artstorm studio zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de open bètatest van de PC-versie van Modern Warships al is begonnen. De officiële website van het spel is gelanceerd en de Gaijin.Net winkel is begonnen met de verkoop van unieke premium pionierskits voor spelers die aan het begin van de OBT meedoen aan de grootschalige zeeslagen van Modern Warships.

Modern Warships is een arcade online actiegame die de spelers authentiek ogende moderne zeeslagen laat beleven. Verkenningsvliegtuigen haasten zich naar voren om de vijand van veraf op te sporen, kruisers lanceren volle salvo’s geleide raketten en proberen vijandelijke raketafweersystemen te overweldigen, onderzeeërs sluipen voorzichtig naar oppervlakteschepen en straaljagers geven luchtdekking aan de geallieerde vloot.

Modern Warships is een cross-platform game, dus gebruikers op PC, iOS en Android kunnen samen spelen.

Modern Warships bevat honderden voertuigen en wapensystemen: destroyers, kruisers, slagschepen, vliegdekschepen, straaljagers, gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, helikopters, drones en onderzeeërs, maar ook kanonnen, torpedolanceerinrichtingen, raketlanceerinrichtingen, raket- en luchtverdedigingssystemen. Deze zijn allemaal gebaseerd op bestaande en toekomstige militaire hardware, prototypes en moderniseringsprojecten. Bijna alle voertuigen in het spel kunnen gratis worden onderzocht en ontgrendeld, en spelers kunnen daarnaast enkele zeldzame modellen en cosmetische items kopen.

Om de lancering van de OBT te vieren, zijn er vanaf nu tot eind september tijdelijk vier unieke pakketten verkrijgbaar in de Gaijin.Net-winkel: concepten van geavanceerde raketvernietigers uit China (“CN DDG-203 Kylin”), Rusland (“Project 2145”) en Frankrijk (FS Swordship) en een echt monster genaamd JS Yamato Aegis – een moderniseringsconcept van het legendarische Japanse slagschip met de installatie van moderne luchtverdedigingssystemen en hypersonische raketten. Elk schip wordt geleverd met een limited edition kapiteinportret, alleen beschikbaar bij de start van de OBT, samen met een thema skin.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password