Modern Warfare III Season 2-content onthuld

Season 2 biedt een enorme hoeveelheid content, met vier nieuwe Core 6v6-maps  (3 bij de lancering, 1 mid-season), een nieuwe War-map, nog een Zombies-verhaalmissie, de terugkeer van Resurgence Map Fortune’s Keep, samen met Ranked Play voor zowel Multiplayer als Call of Duty: Warzone. De ondoden zijn overal: Bereid je voor, want de jacht begint op 7 februari!

  • Wapens: Season 2 gaat verder met het droppen van wapens met vier nieuwe basiswapens die je kunt gebruiken: de BP50 AR, RAM-9 SMG, SOA Subverter BR en Soulrender melee zwaard.
  • Attachements: Je kunt zeven aftermarket onderdelen vrijspelen, waaronder de JAK Limb Ripper kettingzaag onder de loop, perfect om zombievlees mee te bewerken!
  • Word de ondode elite met BlackCell: koop en krijg exclusieve toegang tot een speciaal kader van ondode Operator Skins, geleid door de skeletachtige John Doe: Ze zijn allemaal schitterend in druipend goud met een gloeiende etherische paarse tint!
  • Rick Grimes en Kate Laswell voeren de Season 2 Battle Pass aan: Koop de Season 2 Battle Pass en speel Rick Grimes van AMC’s The Walking Dead en Station Chief Kate Laswell vrij.
  • Nieuw aanbod in de store: Speel als Michonne uit AMC’s The Walking Dead, “Let ’em Cook” met een nieuwe CDL Pack en vier Black History Month op 8 februari met een gratis cadeaupakket gevuld met culturele inspiraties ontworpen door ons team.
  • Nieuwe Challenges, Events en Progressie: Kom alles te weten over de Weekly Challenges en Season 2 Events, te beginnen met exclusieve Undead-beloningen als de Horde Hunt van start gaat, en bekijk de Prestige-beloningen als je je een weg naar Level 450 slijpt.Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password