Modern Warfare III Season 1: Alles wat je moet weten

Sinds Call of Duty®: Modern Warfare® III officieel uit is, zijn spelers begonnen aan hun reis door de gelederen van een volgepakte multiplayer-modus en een open-wereld Zombies-ervaring

Het momentum gaat verder met een gratis Season 1 content drop met gloednieuwe multiplayer maps, de terugkeer van Gunfight, mysteries verborgen in Modern Warfare Zombies, de komst van een nieuwe Call of Duty: Warzone™ bestemming in Urzikstan, en meer, nu beschikbaar voor alle MWIII spelers.

Season 1 van Modern Warfare III begint en zit boordevol nieuwe content. De eerste nieuwe MWIII map landt met de komst van Urzikstan in Call of Duty: Warzone. Richt maximale schade aan met het nieuwe RAM-7 wapen terwijl de Vortex-modus chaos brengt in het team.

Season 1 betekent 6v6 in Wintersun

Zeg tegen je team dat ze hun zonnebrandcrème moeten meenemen als de Rio, Griekenland en Meat 6v6 maps landen. Bekijk hieronder de beste tips om deze maps te hacken:

  1. Als je naar Griekenland gaat, moeten jij en je team door de smalle steegjes tussen de winkelstraten navigeren. Duik het kanaal of de zee in als je je moet herpositioneren en gebruik de vele uitkijkpunten om een voorsprong op de concurrentie te krijgen.

  2. Wraak kan in Meat het beste medium-rare worden geserveerd. Je hebt de keuze om te vechten via de koelcel en de fabriek om het dichtbij te houden of om op straat te vechten voor middengevechten. De kleine omvang van Meat staat garant voor constante gevechten.

  3. Iets later in Season 1, in Rio, ga je de strijd aan in het winkelcentrum en de kleurrijke straten van de stad. Zoek naar uitkijkpunten in de overdekte loopbrug, boven de garage en bovenop voertuigen.

Heb je een ticket voor de rit?

Season 1 maakt gevechten mobiel met de nieuwe bestuurbare trein van Urzikstan. Toegankelijk voor spelers die zich in de buurt van de trein bevinden, maar onzichtbaar voor degenen die niet aan boord zijn, kun je je een weg vechten van A naar B. De trein zelf is compleet met vooruit- en achteruitbesturing, een inkoopstation, UAV-toren, claxon, munitiedepot, een gegarandeerde Legendary Supply Crate en een handrem in de caboose (achterste wagon) voor tactisch remmen!

Als je geen zin hebt in openbaar vervoer, manoeuvreer je jezelf over de kaart met nieuwe ziplines. Oranje geschilderde vormen markeren de plek zodat je de strijd naar nieuwe hoogten kunt brengen. Met de ziplines kun je snel van gebouw naar gebouw gaan, zodat je snel kunt ontsnappen en je vijanden kunt verrassen. Vergeet niet dat je in een rotatie van 360 graden kunt heupschieten.

De Gulag domineren

De Gulag keert terug in Season 1 met nieuwe functies en gameplay-updates. Hoewel we je niet in het duister willen laten tasten, doet de Gulag met nachtzicht dat wel. In dit nieuwe speltype wordt de Gulag af en toe donker terwijl Operators een nachtkijker opzetten om je op het verkeerde been te zetten.

Ontsnappen uit de Gulag verandert ook, want de oude overtime-vlag wordt vervangen door het Ascender Overtime Finisher exfil-touw. Kijk uit voor het touw, dat tijdens de wedstrijd in het midden van de Gulag verschijnt. Je moet het snel pakken om te worden geëxtraheerd en terug te keren naar de Warzone – zie je iemand anders aan het touw? Een uitgelezen kans om een kill te verdienen.

In Season 1 zit de Gulag ook vol met nieuwe Public Events:

  • Go Again: een extra Gulag-poging als je het eerste gevecht verliest

  • Cash Grab: een kans om wat geld in de wacht te slepen als spelers racen om geld te verzamelen van op de vloer – kijk uit voor de grote stapel in het midden van de map

  • Locked & Loaded Weapons (For AMG + SMG Loadout with full armor): Biedt spelers de mogelijkheid om power items terug te winnen die ze tijdens de wedstrijd waren kwijtgeraakt

Zombie Santa is onderweg

Kijk maar uit, huil maar niet, ik zal je vertellen waarom, Zombie Santa kaapt de Runaway Train in de Resurgence-mode. Naast zijn gruwelijke huid en slachttrein brengt de Zombie Santa ook Black Sites mee – zijn verdraaide werkplaats waar volgelingen zijn verdraaide bevelen uitvoeren. Maar hoe kom je daar?

Je moet de Resurgence countdown overleven om bondgenoten terug te brengen naar de Warzone en bomen veilig te stellen om buit te verdienen. Stel een boom veilig op niveau 3 om een portaal te maken naar Santa’s Black Site en het gas zal uiteindelijk zijn Slay Ride trein volgen – het team dat als laatste overblijft wint.

Gedurende 12 dagen worden er elke dag 12 verschillende uitdagingen met een zombiethema uitgebracht. Daarnaast kun je je tanden zetten in twee nieuwe tijdelijke speltypen: Infectious Holiday en Snowfight.

We wensen je een heel gelukkig CODMAS.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password